High School Musical 3: Senior Year  

Magyar HSM3 trailer 

 
 
 

 

 

Kivágott képek ITT!
 

  


 

 

 

 

 

 High School Musical 3 promó képek,poszterek

 

 
  

 

 

 
 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

Már elkészült egy Gabriella barbie amihez mikrofon van és a Walk Away című számot énekli:

 

 

Disney: Hivatalos HSM3 soundtrack

 
01. Now Or Never
by The High School Musical 3: Senior Year Cast

02.
Right Here Right Now
by Zac Efron és Vanessa Hudgens

03.
I Want It All
by Ashley Tisdale és Lucas Grabeel

04.
Can I Have This Dance
by Zac Efron és Vanessa Hudgens

05.
Just Wanna Be With You
by Lucas Grabeel, Olesya Rulin, Zac Efron és Vanessa Hudgens

06.
A Night To Remember
by The High School Musical 3: Senior Year Cast

07.
The Boys Are Back
by Zac Efron és Corbin Bleu

08.
Walk Away
by Vanessa Hudgens

09.
Scream
by Zac Efron

10.
Senior Year Spring Musical Medley
by The High School Musical 3: Senior Year Cast

11.
We?re All In This Together
by The High School Musical 3: Senior Year Cast

12.
High School Musical
by The High School Musical 3: Senior Year Cast

13.
Just Getting Started
by ABC Reality győztes

14. Last Chance
by The High School Musical 3: Senior Year Cast
 

 

High School Musical 3 Teaser Trailer

Hsm 2

Évvége van, és a diákok már csak a nyárra várnak... Végre, kicsöngetnek, és egy hatalmas táncos, parádéval kezdetét veszi a nyár. Troy ad Gabriellának egy nyakláncot, ami szerelmüket szimbolizálja. Sharpay boldogan tervezi a nyarat, és úgy dönt, ha törik, ha szakad, megszerzi magának Troy szívét, és nem riad vissza semmilyen eszköztől, csakhogy célját elérje...
A Wild Cats csapata munkát kap a Country clubban, mint konyhai kisegítők. Ebben a klubban törzsvendég Sharpay és a családja. A lány úgy dönt, kiemeli Troyt a konyhai környezetből. A fiú főnökének segítségével 'kényszeríti' a fiút, hogy vegyen részt egy családi vacsorán. Itt Sharpay megígérteti Troyyal, hogy ő lesz a párja a clubban minden évben megrendezett zenés, táncos eseményen. Azonban, ő már Gabriella partnere szeretne lenni, de nem tud mit tenni... Ahogy Sharpay egyre közeledik Troyhoz, úgy fordulnak el a fiútól a barátai, és végül Gabriela visszaadja a nyakláncot Troynak, így szakít a fiúval... :(
Troy ráeszmél hogy nagyon megváltozott, és mindent megtesz azért, hogy ismét Gabriella párja legyen, és a barátait is visszaszerezze. Durván beszól Sharpaynek, amit Kelsie meg is hall. Elmondja a többieknek a dolgot, és Troy mindenkitől elnézést kér, és kibékülnek, még Gabriellával is.
Időközban Ryan, akit Sharpay dobott Troy 'miatt' lesz Gabriella párja a táncos eseményen, de a srác visszalép, amikor Troy ismét felbukkan. A két szerelmes fiatal duettje hatalmas sikert aratt, és végül Sharpay szíve is meglágyul, és a fődíjat átadja Ryannak, aki összeállította Troy és Gabriella dalát és táncát.

Képecske:

 

Animációk:

   Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Image Hosted by ImageShack.us  Kattints a képre a teljes mérethez! Image Hosted by ImageShack.us

high school musical 2 sur M6 le 30 octobre Kattints a képre a teljes mérethez!

Koreográfia:

Kattints a képre a teljes mérethez!

Hsm2-es babák(Nem mindegyik van itt)
  

Játékok(Hsm1,2)

 

 

Behind the scenes:

News . . .

Megjelent a High school musical magazin:Ára:699 ft

Puzzle:

 

 

7 titok a High school musical -ről:

1.A forgatás végére a stáb Zac Efront és Vanessa Hudgenst egyszerűen Zanessának nevezte el.

2.A párocska a történet szerint töbször is ellátogat egy golfpályára,ezért Vanessa a forgatás előtt megtanult golfozni,míg Zac a való életben is kíváló játékos.

3.A forgatás alatt a színészek nem szállodában,hanem apartmanokban laktak,ezért a mosást a vasalást nekik kellett megoldaniuk.

4.Vanessának és Ashleynek rengeteg táncos jelenete volt,ezért engedélyezték nekik a lapos talpú cipő viselését.

5.A második részben minden dalt Zac énekel.(Az első epizódban egy másik énekesnek is be kellett ugrania,mert a srác hangszálgyulladással küszködött)

6.Ashely egyik táncos jelenete a medence partján játszódik,természetesen bikiniben.A forgatás alatt azonban mindösszesen 4 fokot mutatott a hőmérő.

7.Az iskolai jeleneteket egy létező iskolában vették fel,de a nyugodt munkakörülmények biztosítása érdekében-kizárólag tanítás után!

A cikkét köszönet:Vandának   

                                                                                                        Hsm3

 

 
 

----->Vanessa Hudgens és Zac Efron aláírta a szerződést,szerepelni fognak a Hsm3-ban.

----->Sokan azt mondják és írják hogy a Hsm3 mozifilm lesz.Hogy ez igaz-e vagy sem azt nem tudom.

----->A High school musical 3-nak a forgatása 2008 januárjában kezdődik,így jó sokat várhatunk míg lesz itt Magyarországon a Hsm3.:(

------->Új hír:A Hsm3 2008 Október 24-én jelenik meg,de azt nem tudom hogy Magyarországon mikor lesz,lehet hogy csak 1-2 hónapot kell várni?!?....azt nem tudom

------>Úgy volt hogy Zac Efron már nem fog a Hsm3-ban szerepelni,de jó hír a rajongóknak:Ez nem így lesz Zac FOG játszani a Hsm3-ban,marad a szerepe.!

------>Vagy Gradu dancing(érettségi tánc),vagy pedig Haunted high school musical(kísértet járta hsm)lesz a neve a Hsm3-nak. 

@hsm-site.mlap.hu

Bakik:HSM2

Mikor a What Time Is It-et éneklik és Chad a szekrényről ugrik le akkor majdnem ellöki az egyik fiút.

 Mikor baseball-oznak akkor a végén mikor Chad és Ryan is elesik akkor Ryan lába Chad fejére esik.
 Mikor éneklik a Fabulous-t akkor annál a résznél mikor az újságokat adják Sharpay-nak akkor a napozóágyak mögött hirtelen ott van a medence.
 

Mikor a You Are The Music In Me-t éneklik akkor ki vokálozik mikor Gabriella és Troy is azt éneklik h Ohh-Yeah? És sokszor nincs is náluk szöveg és elvileg ők ezt akkor hallják/éneklik először.

 Mikor Troy eljön a golfpályáról Sharpay még ott marad de utána mikor bemegy Fultonhoz akkor már Sharpay is ott lesz szinte utána. Akkor mikor volt ideje hozni még nyakkendőt is?
 És még mikor bejön Sharpay akkor már máshogy van felfogva a haja mint lenn a golfpályán.
 
 Mikor Sharpay és Troy próbálnak akkor Troy-on fehér ing van de mikor kinn kosarazik és meghallja a zenét és bemegy akkor már fekete ing és kék felső van rajta. Ugyanez Sharpay-val is mikor próbálnak kék felső van rajta de mikor odemgy Ryan-hez akkor már csikos felső és fehér rövidnadrág van rajta.
 Mikor a Gotta Go My Own Way-t éneklik akkor Gabriella visszaadja Troy-nak a nyakláncot amit az elején kapott tőle de mikor az Everyday-t éneklik akkor már újra a nyakába van.

Mikor a All For One-t éneklik akkor mikor lemennek onnan ahol állnak akkor egyik odlalról Sharpay, Troy, és Chad a másikról pedig Gabriella, Taylor,és Ryan megy le de a következő jelenetben a lányok és a fiuk külön-külön oldalon vannak.
(C)2008 hsm-site.mlap.hu